2015-01-28 | 13:24:32
Kyckling i currysås
900 gram kycklingfiléer
2 msk olja
salt o peppar
ris
Currysås
1 lök
1 st äpple
olja
1 msk curry
2 st hönsbuljongtärningar
4 dl mjölk
2 dl vatten
2 msk maizena, ljus redning
1. Fräs lök och äpple i oljan i en kastrull. Strö över curry. Fräs ytterligare någon minut. Smula i buljongtärningarna, häll över vattnet. Låt koka några minuter. Tillsätt mjölken och värm upp. Red av med maizenaredning.
2. Skär kycklingen i bitar och stek i matfettet, ca 10 minuter, tills de är helt genomstekta. Krydda med salt och peppar. Häll över såsen och servera med ris och sallad.
2 msk olja
salt o peppar
ris
Currysås
1 lök
1 st äpple
olja
1 msk curry
2 st hönsbuljongtärningar
4 dl mjölk
2 dl vatten
2 msk maizena, ljus redning
1. Fräs lök och äpple i oljan i en kastrull. Strö över curry. Fräs ytterligare någon minut. Smula i buljongtärningarna, häll över vattnet. Låt koka några minuter. Tillsätt mjölken och värm upp. Red av med maizenaredning.
2. Skär kycklingen i bitar och stek i matfettet, ca 10 minuter, tills de är helt genomstekta. Krydda med salt och peppar. Häll över såsen och servera med ris och sallad.


Superdupergott!
1 Kommentarer
Emmelie:
Va duktigt! Socker är min stora last här i livet.