2014-11-23 | 17:34:05
Kycklinggratäng
4 färska kycklingfiléer (eller en färdigrillad kyckling)
2 dl Creme Fraiche
2 påsar bearnaisesåspulver - kokas enligt förpackningen
2-3 msk Mango Chutney
ca 2 dl riven ost
2 dl Creme Fraiche
2 påsar bearnaisesåspulver - kokas enligt förpackningen
2-3 msk Mango Chutney
ca 2 dl riven ost
Värm ugnen till 200 grader.
Strimla kycklingfiléerna, stek dem gyllenbruna, salta och peppra (eller bena ur kycklingen och dela köttet i mindre bitar).
Blanda ihop Creme Fraiche, bearnaisesås och mango chutney.
Bred ut kycklingköttet i en ugnssäker form och slå över såsen. Strö över den rivna osten.
Gratinera i ca 20 minuter, tills osten är gyllenbrun.
Strimla kycklingfiléerna, stek dem gyllenbruna, salta och peppra (eller bena ur kycklingen och dela köttet i mindre bitar).
Blanda ihop Creme Fraiche, bearnaisesås och mango chutney.
Bred ut kycklingköttet i en ugnssäker form och slå över såsen. Strö över den rivna osten.
Gratinera i ca 20 minuter, tills osten är gyllenbrun.

Jag gillar gratänger för de går att förbereda och sedan bara skjutsa in i ugnen när hungern kommer smygande. Denna var hemskt lätt att göra och blev härligt krämig och god.
0 Kommentarer