Pepparkakskladdkaka
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Stäng av värmen. Bryt chokladen i bitar och låt dem smälta i smöret. Rör ner strösocker, pepparkakskrydda, kakao, vaniljsocker och salt. Rör sist i äggen och mjölet. Blanda ihop allt till en slät smet.
2. Smörj en form med löstagbar kant, 22–23 cm i diameter, med smör. Bröa den med söndersmulade pepparkakor.
3. Häll smeten i formen.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 20–22 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt kakan svalna i formen. Pudra över florsocker före servering. Servera gärna kakan med lättvispad grädde eller vaniljglass.


Ooh, så det här är den berömda kladdkakan jag sett på instagram. Måste prövas. men i februari då eftersom jag blivit så korkad att sluta med socker under januari. Får se hur det går... haha
Kram
Haha, nej, det där med tatueringar är ju väldigt individuellt :)
Hoppas att du får en fin lördagskväll!
Kram