2015-08-07 | 09:44:00

2015-08-05: Hotellet och En liten fiskehamn

Efter badet åker vi förbi hotellet där vi ska bo.
 
Men eftersom Wille somnat i bilen väljer vi att inte checka in just nu utan fortsätter ner till havet på denna sida av ön så han får sova klart. Vi besöker en riktig liten fiskehamn som jag inte minns namnet på.
 
Precis när vi parkerar utanför hotellet igen vaknar Wille. Vi checkar in och blir visade till byggnaden där vi ska bo. Ja, bilderna får väl tala lite för sig själva för det finns inga ord för hur underbart vackert och fridfullt det är på Eksgården. Gamla mysiga byggnader och blommor överallt ger något magiskt lugn i hela kroppen så fort man kliver in på området.
 
I bakgrunden här ser man gaveln på Ölandshuset där vi hade vårt rum.
 
I första dörren på bilden gick man in för att komma till vårt rum. Alla rummen här i Ölandshuset är döpta efter orter på ön, vårt hette Seby (som vi dagen efter åkte igenom).
 
Rummet var litet men mysigt och vi hade eget badrum.
 
Det var väldans dyrt i restaurangen på hotellet så F åkte in till Färjestaden och köpte varsin sallad medans jag och Wille stannade kvar på hotellet så han fick äta sin gröt. Vi satt sedan ute i trädgården och åt och återigen så finns det inga ord som kan beskriva hur mysigt och skönt det var.
 
Sista bilden från första dagen på vår miniresa blev en suddig liten vällingdrickare.
 
 
 
 
1 Kommentarer
Anna:

Men titta! En bild på dig också! :D Snygging!

Härliga semester bilder!

// Kram

2015-08-08 | 09:41:58
URL: http://annalundberg.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!