2014-07-12 | 09:52:32

Ersättningsbekymmer

Idag får Wilgot en ersättning som heter Pre Nan, den ges till för tidigt födda barn och/eller barn med låg födelsevikt och kan bara hämtas ut på recept. När vi i tisdags skrevs ut från sjukhuset sa dem till oss att ge honom det som vi hade kvar och sedan byta till nästa steg som är Nan HA 1 och som kan köpas i vanlig handel. Problemet är att på vår lilla ort går det nästan aldrig att få tag i dem här lite "speciella" livsmedlen, vi har tittat i två mataffärer av tre och där finns den inte (bara som drickfärdig och det blir alldeles för dyrt att köpa i längden). Har kollat runt på olika forum för att se vart folk köper denna ersättning och den närmaste kedjan som verkar ha den är Willys vilket då betyder att vi måste åka 4 mil enkel resa varje gång vi behöver köpa hem den (om de nu har den i Söderköping vill säga). Har även tittat om den skulle gå att beställa hem på nätet men det verkar ännu svårare då de kedjor som erbjuder onlinebeställning bara levererar i större städer eller inom ett visst område.
 
Det är bara att hoppas på att den tredje matbutiken på orten har den eller att någon är villig att ta hem den om man ber dem (självklart kommer vi åka och köpa den någon annanstans om vi måste för Wilgot behöver den ju).
 
 
 
 
1 Kommentarer
Anna:

Om du vill kan jag kolla på Willys här?


Svar: Tack, men vi har fått tag på den. F åkte till Söderköping tidigare idag och det fanns där så vi får göra så att vi åker dit när vi behöver. Plus att Milla o Alex bor ju i Söderköping så de kan ju köpa med sig när de ska komma neråt så det löser sig ju alltid på något sätt. Kram
Carro

2014-07-12 | 15:20:50
URL: http://annalundberg.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!