2016-04-23 | 20:14:52

Djurbilder från Kolmården 23/4 2016

 
 
 
 
 
 
2016-04-23 | 19:52:17

Willes första besök på Kolmården

För någon månad sedan blev vi bjudna på biljetter till Kolmårdens Djurpark av Länsförsäkringar och idag var det dags. Det var Willes första besök i en djurpark och jag kan meddela att det blev ett lyckat sådant. Jag börjar med bilderna från Instagram i detta inlägg, djurbilderna som jag tog med kameran kommer senare.
 
En bild jag tog när vi gjorde ett kort stopp på ditvägen i morse.
 
Efter att ha gått igenom entrén tog vi oss lite mellis inne på Barnens Lantgård.
 
Vi hade sådan tur att när den världens hagelskur började att falla några timmar senare så hade vi gått in i Lagunen för att gå på toan. När vi var klara och upptäckte vilket väder det var utanför så beslöt vi oss för att stanna kvar där för att intaga vår lunch.
 
Så här såg marken ut när vi äntligen kunde fortsätta.
 
Det blev en tur linbanan över safariparken. Något som Wille tyckte var väldigt spännande.
 
Sista stoppet i parken innan hemfärd blev såklart på nya Bamses Värld. Tyvärr träffade vi inte Bamse, vi såg bara Skalman men Wille var så uppspelt att han inte klarade att stå i kön för att få fotas tillsammans med honom. Vi var dock inne i Bamses hus och Wille provsatt hans fåtölj.
 
Innan vi begav oss mot utgången så fikade vi lite.
 
 
En helt klart lyckad dag!
 
 
 
 
 
 
 
2016-04-11 | 07:01:40

Bosjön

Förra veckan när Wille och jag hälsade på hemma hos morfar så tog vi en promenad bort till Bosjön. Här badade man mycket som barn och jag hoppas att det blir badsommar i år så Wille också kan få bada där.
 
 
 
 
 
 
 
2016-04-11 | 06:58:30

Lite blommor

 
Inga blommor kanske men fina ändå tycker jag.
 
 
 
 
 
 
2016-04-02 | 19:48:50

Årets första fika på balkongen

Idag den 2 april 2016 intog vi årets första fika på balkongen. Den bestod av kladdkaka med vispad grädde samt kaffe till mig och mamma och päronfestis till Wille.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2016-04-02 | 19:46:00

De små blå

Jag såg blåsippor igår på två olika ställen men hade inte möjlighet att fota dem då men på dagens promenad stannade jag till och förevigade dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2016-04-02 | 19:42:37

På promenad i Holmtebo

Det började med en skogpromenad tillsammans med två av katterna och slutade med ett besök hos Elisabeths höns.
 
 
Såhär borde alla höns få ha det.
 
Wille var i himmelriket, han älskar att vistas bland djur.
 
Dessa individer har blivit räddade från en så kallad "ägg-fabrik".
 
Nu vet vi också att hönsen är igång och värper igen så vi på nytt kan börja köpa våra ägg härifrån vilket känns väldigt roligt och bra.
 
 
 
 
 
 
 
2016-04-01 | 20:34:54

Fredagsbesök

Att mamma skulle komma hit idag och vara barnvakt när jag var iväg på min intervju hade varit bestämt sedan länge men att Milla och lilla Amelie också skulle dyka upp blev spontant planerat i morse.
 
När jag kom hem hade mamma lagat mat och efter att vi ätit tog Milla och jag en promenad med dem små så de fick sova ute. Mamma stannade kvar här hemma och putsade några fönster. När barnen sovit färdigt fikade vi och sedan blev det en hel massa bus. En helt perfekt dag med andra ord!
 
En bild på lilla Amelie som nog snart kommer att krypa iväg.
 
 
När vårt besök åkt hem var Wille och jag ute i solen en stund. Wille blev överlycklig när han fick hälla ut vattnet som blev över efter att jag vattnat penséerna på trappan.
 
 
 
 
 
 
 
2016-04-01 | 20:19:00

Intervju och död bil

Idag klockan 11:00 hade jag en anställningsintervju som jag absolut inte kände för att gå på men det var jag ju såklart tvungen att göra ändå. Jag var osäker på vägen dit men det gick bra att hitta. Efter intervjun så kändes det jättebra och jag hade helt ändrat inställning till jobbet. Helnöjd sätter jag mig i bilen för att köra hem men när jag vrider om nyckeln så händer ingenting. Jag hade glömt att slå av lyset när jag parkerade (är inte automatiskt halvljus på vår andrabil och inget larm om man glömmer slå av det). Sedan vi fick hem bilen har jag använt den nästan dagligen och inte en enda gång glömt slå av lyset så varför skulle jag göra det just idag? Det var bara för mig att gå tillbaka in igen och fråga om någon hade startkablar och kunde hjälpa mig. Som tur var så hade en av tjejerna som varit med på intervjun startkablar i sin bil och hjälpte mig att få igång bilen så jag kunde åka hem.
 
Vi får väl se om jag blir erbjuden jobbet eller inte. De lär väl komma ihåg mig nu på grund av bilincidenten i alla fall.
 
 
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!