2014-11-03 | 06:52:53

Zucchini som tillbehör till fisk

En stor eller två mindre zucchini
3 schalottenlökar
2 dl vispgrädde
2 msk philiadelphiaost
2 tsk sambal oelek
smör
svartpeppar
salt    
 
Skala bort det yttersta av zucchinin ta även bort den innersta kärnan och släng detta. Skala sedan tunna strimlor med potatisskalaren. Lägg i en skål och salta lite undan för undan. Låt detta stå ca 10 minuter så att det vattnar ur sig. Pressa ur vätskan som bildats. Hacka löken. Stek sedan zucchini och lök i smör. Krydda med svartpeppar och sambal oelek. Häll över grädden klicka i philiadelphiaosten. Låt allt puttra ett tag på svag värme.
 
Riktigt smarrigt blev det här! Det kommer helt klart att lagas fler gånger här hemma!
 
 
 
 
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!