2014-11-22 | 08:07:29

Ett av mina absoluta favoritrecept

400 gram fläskfilé eller kyckling
1 msk rapsolja
2 vitlöksklyftor
Salt och peppar
1 nypa chilipeppar
1 tsk dijonsenap
2,5 dl grädde
1 tsk soja
10 cm purjolök
Jordnötter att strö över
 
 
1. Strimla köttet. Stek köttet i rapsoljan och tillsätt sedan vitlök, purjolök och kryddor. Häll sedan i grädden.
2. Tillsätt senap och soja och låt puttra cirka 20 minuter. Späd med vatten om det behövs. Strö över jordnötter.
 
Älskar denna maträtt! Lika gott att göra den på kyckling som på fläskfilé.
 
 
 
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!