2014-03-26 | 07:05:12

Blåingar innan stormen

Vinden tilltog ute någon gång mitt på dagen igår. När klockan var 14:10 och jag stod och lagade mat blev det strömavbrott, som tur var så var maten precis klar då. Strömmen kom tillbaka igen efter ungefär tio minuter och sedan blev det inga fler avbrott under eftermiddagen och kvällen.
 
Efter maten ville F att vi skulle gå ut och "känna på vinden" så det fick bli en promenad. Det blåste mycket och hårt fast ändå inte så att det blev otäckt, inte än. Intill en bergvägg bredvid vägen såg vi fullt av blåingar och tack vare skyddet från bergväggen lyckades jag få till två foton.
En riktig oroshimmel är det över "möjligheternas väg" som jag kallar denna vy.
 
Lite senare på kvällen brakade ovädret loss ordentligt. Det blåste och regnade, ibland hörde man hur det riktigt brakade till utanför och F trodde vid ett tillfälle att takpannorna skulle lossna. Tittade man ut kunde man i skenet från fönsterlamporna se kvistar och grenar överallt på hela gräsmattan och de blev bara fler och fler. När jag tittar ut nu på morgonen kan jag i alla fall inte se några nerblåsta takpannor så det är ju skönt, bara en gräsmatta som är i stort behov av att räfsas. Vinden har mojnat något men det kommer fortfarande vindbyar som gör att regnet som faller kommer ner som en vågrät ridå. Blir nog att vara inomhus större delen av den här dagen.
 
 
 
 
1 Kommentarer
Anna:

Så fina scillor! Det var två stycken som blev glada i dag! :D

Tack! Men ena råttan, är redan utan svans!

// Kramisar

2014-03-26 | 18:30:00
URL: http://annalundberg.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!